Γυναικεία αθλητικά παπούτσια άνοιξη / καλοκαίρι 2017

Κάθε νέα χρονιά τα αθλητικά παπούτσια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο τους προς την γυναικεία γκαρνταρόμπα . Όποια και αν είναι η τάση της μόδας πάντοτε περιλαμβάνει το αθλητικό στοιχείο οπότε δεν έχει σημασία αν είστε fashionista ή απλά αθλητικός τύπος τα αθλητικά παπούτσια απλά επιβάλλονται για κάθε γυναίκα ! Με τους ρυθμούς που επιβάλει ο σημερινός τρόπος ζωής τα αθλητικά παπούτσια αποτελούν μια απ΄τις καλύτερες προτάσεις καθώς η άνεση και η αντοχή τους λειτουργούν θετικά στις δραστήριες σημερινές γυναίκες ενώ η υψηλή αισθητική και ο καινοτόμος σχεδιασμός τους δεν αφήνουν περιθώρια συμβιβασμών στον τομέα της μόδας .

athlika-papoutsia-2

athlika-papoutsia-3

 

Για την άνοιξη / καλοκαίρι 2017 τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τον εντυπωσιασμό και την εναλλαγή χρωμάτων υπό καινούρια οπτική γωνία η οποία έχει έναν τολμηρό χαρακτήρα  γεμάτο με ευχάριστες αντιθέσεις . Ο σχεδιασμός τους συμβαδίζει με τις φετινές τάσεις της μόδας καθώς διαφοροποιείται απ΄τον κλασικό σχεδιασμό των αθλητικών παπουτσιών ακολουθώντας εντυπωσιακές γραμμές στα όρια της υπερβολής . Οι υφές και τα υλικά επίσης εναλλάσσονται με περίτεχνο τρόπο που με την σειρά του καταφέρνει να βγάζει μέσα απ΄τις εναλλαγές ένα ομοιόμορφο και εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα .

athlika-papoutsia-4

athlika-papoutsia-5

 

Οι χρωματισμοί των γυναικείων αθλητικών παπουτσιών της φετινής άνοιξης ακολουθούν έντονους και αισιόδοξους χρωματισμούς ξεκινώντας απ΄το έντονο κίτρινο , το μπλε electric , το φούξια και το κόκκινο καγιέν τα οποία καταφέρνουν να τους δώσουν έναν σπιρτόζικο αέρα ανανέωσης και λάμψης ή το λευκό χρώμα το οποίο τους χαρίζει έναν ευάερο και κομψό χαρακτήρα . Οι urban και streetstyle καταβολές τους δένουν όμορφα με αρκετές απ΄τις φετινές τάσεις της μόδας βγάζοντας τα αθλητικά παπούτσια απ΄το περιθώριο και τους περιορισμούς τους καθώς πλέον έχουν έναν ιδιαίτερα δημοφιλή χαρακτήρα ο οποίος τους χαρίζει τον αέρα του μεγάλου νικητή της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού .

Add Comment